سهم البحر الاحمر
שיטות ביתיות להרחקת יונים
הוצאת אזרחות פורטוגלית
алиэкспресс в русских рублях
либертекс форекс
writers service

Anbefaling

speedtest hot
Herfra skal der lyde en STOR anbefaling af Jytte – vi har aldrig fortrudt valget, da vores to børn var små! En god, kærlig og omsorgsfuld dagplejemor med tydelige regler, samt ro, overskud og orden – en perfekt opskrift på et BONUS-hjem i hverdagen.

Fantastiske Jytte. De varmeste anbefalinger fra os – vi har haft to drenge hos Jytte, og det er alletiders sted. Vores drenge er i dag begge teenagere, men taler stadig glædeligt om deres tid hos Jytte. Hun er simpelthen perfekt som dagplejemor!

Den oplevelse vi har haft med Jytte gennem de sidste 3 år, som Daniels dagplejer er ret fantastisk! Daniel startede hos Jytte, da han var 10 mdr., hun har formået at skabe et miljø, hvor vores dreng i dag vælter glad ind ad døren og nærmest råber “go’ morgen”, løber videre ind på legeværelset for så at kaste sig ud i leg. Jytte er altid ude at tage imod i døren og sige go’ morgen og altid ude og sige farvel, når vi tager af sted (og nej sådan er det ikke alle steder længere, desværre).

Der er tid og ro til at snakke om ting, også når vi henter. Hun er meget direkte og respektfuld over for Daniel, og hun er ikke bange for at sætte klare regler op, som gør vores dreng tryg på en kærlig men bestemt måde. Samtidig kan jeg høre og mærke den humor, som der også bliver delt mellem hende og børnene – alting foregår i øjenhøjde.

Hendes faste rituelle hverdag er lige i vores ånd, og det gør børn i den alder trygge. Børn får lov til at være børn og lege – samtidig har vi opbygget en fin sparring med Jytte løbende omkring, hvordan vi sammen kan støtte Daniels pottetræning, udvikling af motorik, hans taleevner osv. Her kan man mærke alle de gode fifs og tricks, som Jytte læner sig op ad gennem god og lang erfaring, – og det gi’r os tryghed

Vi glæder os til et nyt kapitel med skovbørnehave her fra d. 1 marts, men vi ved godt, at vi skal forvente det næste lange tid at høre en dreng, der siger: ”Nej, vil hellere hen til Jytte”.

 

מחיר סיאליס
533520702
đánh giá expertoption, expert option prediction