كيفية فتح حساب في بنك الراجحي
לוכד יונים
אזרחות פורטוגלית ליהודים
дисконт nike москва
рейтинг брокеров бинарных опционов
writers service

Hvem er jeg?

Hej alle sammen.

speedtest bezeq
Mit navn er Jytte Juel Jensen, og jeg har arbejdet som dagplejer i 23 år. Jeg har nydt hvert sekund!
Mit hjem, som jeg har sammen med min mand Per, finder I på en nedlagt landejendom placeret mellem Odder og Malling, hvor der er masser af plads til, at børnene kan slå sig løs. Sammen har vi to voksne piger.

Det vigtigste for mig er, at børnene får masser af kærlighed gennem faste rammer og kærlighed og knus. Det er min opgave at få dem til at trives, føle sig trygge og at nyde at være hos mig sammen med de andre dagplejebørn. Børnene stimuleres gennem fælles leg både inde og ude.

Der er plads til hvert barns behov. Jeg har passet og mødt en masse forskellige børn gennem min karriere og har opbygget en stor portfolio af viden og erfaring omkring, hvad forskellige børn kræver for at trives og for at få det godt i mit hjem. Jeg sætter mig altid ind i børnenes baggrund, hvor de kommer fra, deres familiesituation og private hjem gennem en åben dialog med forældrene for på den måde at kunne bygge de bedste rammer for barnet under dets pasning hos mig.

Jeg er ikke-ryger.

Jeg vil glæder mig meget til at møde dit barn!

לויטרה
575083016
expert option company, expert option penipu